PSD, nu puteți dumneavoastră victimiza și amenința, cât putem noi lupta!

Una din tacticile considerată de anumite personaje așa-zis politice una cât se poate de inteligentă și de sireată, pe care eu, unul, nu am agreat-o niciodată este victimizarea. Cu atât mai mult cu cât ea pornește de la aceleași personaje care, cu prima ocazie, tipic omului slab, nu ezită să facă demonstrații gratuite de putere, închipuindu-și că săbiuța de jucărie dată de alți tătuci în întreținere s-a transformat peste noapte-n paloș.
#PSD #Buzău, prin ceea ce se consideră liderii și avatarurile locale, este maestru în asemenea tactică. Ultima reprezentație a dat-o azi când nu s-a putut abține să își vadă de propriile probleme și dileme. Deloc puține! În același limbaj prăfuit și cu puternice accente lemnoase (pro)venite pe linia șefului de colhoz, stimații tovarăși s-au simțit datori să combine puțină victimizare cu învârtit de săbiuță.
Domnilor, este de înțeles îngrijorarea pentru care trebuie să recurgeți la un discurs de tip Cațavencu. După 30 de ani în care ați luat pe persoană fizică un întreg județ, aducându-l la stadiul în care bate record negativ după record negativ, în care ați distrus, batjocorit, cumpărat și vândut tot ce puteați și nimeni nu vi s-a împotrivit, într-un moment în care ați recreat, ba și consolidat frăția USL-istă la Buzău, să îndrăznească cineva să vi se împotrivească?!! Ba, mai mult!! Culmea îndrăznelii și a tupeului!! Și cu rezultate evidente care vă amenință pozițiile pe care deja s-au depus straturi groase de praf?!! E cam frustrant, nu-i așa? Cam la limita posibilităților de calcul din toate punctele de vedere, nu? “Gașca PMP-istă”, cum spuneți cu inspirația și ingeniozitatea devenite arhicunoscute pentru cei care vă cunosc, este “gașca” celor pe care niciodată, cu nimic, nu i-ați putut cumpăra și intimida. Este “gașca” care v-a dat mereu de furcă și vi s-a opus pentru că, deh, cineva mai trebuie să spună și adevărul și să arate oamenilor cine sunteți și ce puteți cu adevărat. “Gașca” asta v-a arătat că Buzăul nu este portofelul PSD-ului și va continua să vă arate asta până râmâneți cu pușculița goală. Motiv pentru care vă sfătuiesc să mai lucrați la…tactici și discursuri, domnilor. Deși nu puteți dumneavoastră victimiza și amenința, cât putem noi lupta.