PNL Buzău: Aceeași Mărie,….aceeași pălărie

De patru ani, militez pentru unificarea dreptei la Buzău și, de fiecare dată, am putut vedea cum obtuzitatea, îngâmfarea și lipsa de viziune a liderilor locali PNL dinamitează pe toate canalele orice construcție onestă și de natură a îndepărta eticheta de județ roșu.
Până mai ieri, Romanescu păstra niște aparențe de dragul autoconservării și din respect pentru mâna darnică a PSD. În schimb, actualul “no name”, întors “acasă” să dezvolte Buzăul, nu poate însemna decât maximumul de reușită a ciumei roșii, care a venit dinspre Galați și a umplut de molima pesedistă ceea ce mai rămăsese din dreapta liberală Buzău.
Fără nicio jenă, acest personaj ce s-a regăsit brusc mare liberal după ce a pupat în nenumărate rânduri inelul și condurul PSD a început să facă blaturi prin tot județul cu omuleții roșii. Pogoanele și Pârscovul sunt doar începutul. Sincer, nu mă așteptam la mai mult pentru că am cunoscut personajul încă de pe vremea când arunca prin 2004 manifeste cu PSD prin sudul județului.
Marele dezvoltator de blaturi în subordinea directă a PSD, în fapt, doar unul dintre băiețașii de mingii, puși să facă treburile murdare ale celor care trag adevăratele sfori și care, mai apoi, primesc un șut în dos și o chifteluță să le țină de foame între alegeri, se erijează în om de dreapta, când singura dreaptă pe care o știe este cea a cărei mână o pupă cu sârg între două temenele.
Acest ultras roșu vopsit la foc rapid cu bidineaua albastră, care nu a auzit în viața lui de vreo ideologie sau doctrină și care nu este capabil să identifice localitățile Buzăului nici în poză și sub indicațiile GPS-ului, are pretenția de a fi crezut și recunoscut ca fiind reprezentantul dreptei în Buzău! Vorbind poticnit și chinuindu-se să-și aducă aminte versurile date de la stăpâni.
Da, stimați buzoieni. Sângele apă nu se face. Eram sigur de asta. Păcat și jignitor însă că, atunci când se numesc lideri de la centru în #PNLBuzău, nu li se face și un vaccin anticiuma…roșie!
Păcat și jignitor că astfel de personaje vă cer să îi identificați cu dreapta în Buzău.
Buzoienii trebuie să știe!
Dreapta adevărată este la PMP!
#alternativa #PMP pentru #Buzau
#dorinbadulescu 100% de #dreapta